Tel:
Chiny Łamacz metali producent
Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co., Ltd
Profesjonalny producent hydraulicznych pras do złomu

Przenośne urządzenie do balotów metalowych, nożyce aligatorowe, nożyce do zgniatania złomu

Dom ProduktyPrasa ścinająca

Sprzęt do usuwania ścinek w komorach na odpady samochodowe, na stacje recyklingu samochodów, personalizacja pokoju dla prasy

• Waste Car Shell Shear Baler Equipment For Car Reyccling Yards , Customize Press Room

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
    Nazwa handlowa: WANSHIDA
    Orzecznictwo: CE and ISO9001
    Numer modelu: Y83Q-6300C

Zapłata:

Minimalne zamówienie: 1 zestaw
    Cena: Negotiable
    Szczegóły pakowania: 15500x2960x4150mm, 110000KGS, opakowanie żeglarskie
    Czas dostawy: 50 dni
    Zasady płatności: T/T, l/c, Western Union
    Możliwość Supply: 10 zestawów / miesiąc
    Skontaktuj się teraz
    Szczegółowy opis produktu
    Siła cięcia: 630ton Naciśnij rozmiar pokoju: 6000x2500x795 mm
    Rozmiar beli: (500–800) x 800 x (400–600) mm Silnik: 360kW
    Pojemność: 15-20 ton / h Max. grubość można prasować: 5mm
    Nazwa produktu: Nożyce do ścinania Marka PLC: Mitsubishi lub Siemens

Y83Q-6300C Prasa do odpadów śmieciarka Prasa do belowania Nożyce do samochodów Recykling Stocznie o długości 5 m Lub Dostosuj Biuro prasowe

Jesteśmy chińskim producentem prasy do ścinania odpadów samochodowych. Specjalizujemy się w sprzęcie do recyklingu zużytego metalu do aluminium Wase, puszek, trocin metalowych, samochodu odpadowego, chłodnicy, makulatury, makulatury itp.

1. Opis:

Nasza prasa do ścinania odpadów samochodowych Y83Q-6300C jest przeznaczona do prasowania na zimno różnych cienkich materiałów metalowych o grubości mniejszej niż 4 mm w prostokątne bele w normalnym stanie, takie jak złom stalowy, złom żelazny, złom żelazny i stalowy oraz walcówka itp. Ponadto ta belownica do złomu metalowego jest w stanie ciąć prostokątne bele na wymaganą długość zgodnie z potrzebami aplikacji. Może również ścinać odcinki stali, które nie są dłuższe niż 5 m. Nasze urządzenia do recyklingu złomu zapewniają dużą wygodę przechowywania i transportu złomu, a jednocześnie zapewniają kwalifikowaną opłatę piecową dla hut metali.

2. Parametry techniczne:

Model Y83Q-6300C
    Siła nacisku / ścinania cylindra 630 ton
    Maksymalne ciśnienie robocze 20MPa
    Pojemność 15-20 ton / h
    Otwórz rozmiar pokoju prasowego 6000 × 2500 × 795 mm
    Wymiary beli (dł. X szer. X wys.) (500–800) × 800 × (400–600) mm
    Maksymalna grubość złomu 5mm
    Prędkość cięcia 2-3 razy / min
    Układ chłodzenia oleju hydraulicznego Układ chłodzenia powietrzem
    Silnik 360kW
    Wymiary prasy (DxSxW) 15500 × 29600 × 4150 mm
    Waga 110000 KG
    Rozmiar złomu można wyciąć

Kwadratowa stal: 100 x 100 mm

Kątowe żelazko: 180 × 180 × 15 mm (3 szt.)

Okrągła stal: D110 mm

I Stal: 320 x 132 x 11,5 mm

Płyta stalowa: 30 x 450 mm

Kanał stalowy: 320 x 90 x 10 mm

3. Szczegóły:

Prasa do złomu nożycowego serii Y83Q jest wytwarzana przez pochłanianie zaawansowanej technologii podobnych produktów, takich jak prasa do metalu i nożyce do metalu w kraju i za granicą, łącząc potrzeby klientów i naszą rzeczywistą sytuację operacyjną.

Nasza maszyna, skonfigurowana z hydraulicznym układem napędowym, może być sterowana ręcznie lub automatycznie. Wielkość pojemnika do zagęszczania, rozmiar beli i tryb prasowania można zaprojektować specjalnie w celu zaspokojenia potrzeb użytkowników. Nasza maszyna może być wyposażona w silnik lub silnik wysokoprężny zgodnie z wymaganiami. Ponadto jesteśmy w stanie pomóc użytkownikom w instalacji i debugowaniu maszyny oraz szkoleniu operatorów.

4. Zastosowanie:
    Ta prasa do ścinania złomu jest zdolna do tłoczenia na zimno różnych cienkich materiałów metalowych o grubości mniejszej niż 3 mm w prostokątne bele w normalnym stanie, takie jak odpady stalowe, złom żelazny, stal drutowa itp. Co więcej, ta maszyna tnie prostokątną belę na wymagana długość, w tym odcinek stalowy, który nie jest dłuższy niż 5 m. Dzięki temu odpady metalowe są wygodne do przechowywania i transportu. Ta maszyna jest również w stanie zaoferować kwalifikowaną opłatę piecową dla huty metali.

5. Funkcje:
    1. Nasza prasa do ścinania złomu została zaprojektowana w rozsądny sposób o zwartej strukturze. Jest mały i lekki. Oprócz małej bezwładności ruchu i niskiego poziomu hałasu, ta maszyna oferuje stabilny ruch, elastyczność działania, niskie zużycie energii, prosty montaż, bezpieczną i niezawodną wydajność itp.
    2. Pod zintegrowanym sterowaniem hydraulicznym i elektrycznym staje się przyjazny dla użytkownika i łatwy do ochrony przed przeciążeniem.
    3. To urządzenie ma szeroki zakres zastosowań. Może pracować jako sprzęt przetwórczy w przemyśle recyklingu metali i hutnictwie.

6. Krótkie wprowadzenie do procesu prasowania
    Gdy cylinder zaciskający prasy do ścinania złomu działa, głowica zaciskowa jest postrzegana jako drzwi blokujące, użytkownicy muszą wkładać odpady do belowania do skrzynki zagęszczającej ręcznie lub mechanicznie. Po ręcznym naciśnięciu przycisku automatycznego startu lewy i prawy cylinder zaciskowy zaczynają działać osobno, przesuwając lewą i prawą płytkę zaciskającą do pozycji zamykania skrzynki zagęszczającej. Cylinder pchający przesunie się do przodu, aby prasować odpady w bele, wykonując zadanie prasowania.
    Następnie głowica zaciskowa zostanie otwarta. Wyrzutnik bel popycha belę w pewnej odległości w celu cięcia za pomocą cylindra ścinającego. Ta czynność będzie powtarzana bez przerwy, dopóki bela nie pozostanie około 600 mm długości. Następnie praca cięcia jest zakończona. Gdy głowica zaciskająca działa, wyrzutnik bel wraca do pierwotnego położenia. Po ponownym otwarciu lewej i prawej deski mocującej następuje automatyczne prasowanie i cięcie.
    Prasa do ścinania złomu będzie czekać na kolejne ręczne naciśnięcie przycisku automatycznego startu, aby kontynuować cykl pracy. Jeśli nie trzeba już belować i ciąć, użytkownicy mogą ręcznie wypchnąć lewą belę 600 mm z urządzenia.

7. Zdjęcia:

Dostawca Gloden dla światowej sławy marki:

Belownica metalowa z puszkami aluminiowymi

Szczegóły kontaktu

Osoba kontaktowa: Cherry Feng

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)

Inne produkty
    Tel:86-135-84177887
    Mobile Site Privacy Policy Chiny dobra jakość Scrap Metal Baler dostawca. Copyright © 2016 - 2020 scrap-metalbaler.com. All Rights Reserved. Developed by ECER